PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kraliçenin minibüsü Türkiye'den


*fanii*
12-12-2007, 17:28
http://image.haber3.com/haber/132332.jpg

Ürdün kraliçesinin VIP minibüsü Bursa'da hazırlandı.

Bursalı Trimo Oto Dizayn firması, Ürdün kraliyet ailesinin kullanımına sunulacak, içinde 82 ekran televizyondan DVD player sistemine kadar her türlü konforu barındıran 'VIP' minibüs hazırladı

Trimo Oto Dizayn firmasının Genel Müdürü Mustafa Hüroğlu, Ürdün'de taşımacılıkla uğraşan ve kamu kurumu olan Jett firmasının kendilerine gelerek, biri kraliyet ailesi için olmak üzere 2 'VIP' araç yaptırmak istediklerini söyledi. Yapılan anlaşmanın neticesinde Jett firmasının kendilerine iki adet Mercedes Sprinter marka ticari araç gönderdiğini dile getiren Hüroğlu, araçları iki haftalık sürede en üst seviyede konforlu yolculuk imkanı sunabilecek düzeye getirdiklerini ifade etti.

Hüroğlu, aracın iç kısmını komple izolasyon malzemesiyle kapladıklarına, böylece hem ısı kaybının önüne geçtiklerine hem de gürültüyü en alt seviyeye indirdiklerini belirterek, 'Büyük bir titizlikle hazırladığımız araç, kraliyet ailesine yakışır şekilde oldu. Kısa sürede tüm eksikleri tamamlayarak firma yetkililerine teslim edeceğiz' dedi.

82 EKRAN TELEVİZYON

Mustafa Hüroğlu'nun verdiği bilgiye göre, Ürdün kraliyet ailesinin kullanacağı bildirilen araç, 82 ekran LCD TV'den DVD player sistemine kadar birçok konfor donanımını bünyesinde barındırıyor.

İtalya'dan temin edilen son derece kaliteli derilerle üretilen yatar koltukların yer aldığı araçta yolculuk edenler, şoför kabiniyle bulundukları alanı ayıran LCD ekrandan isterlerse TV veya DVD ve VCD filmleri izleyebiliyor, isterlerse aracın ön ve arkasına yerleştirilen kameralar arıcılığıyla trafik akışını takip edebiliyor. Ayrıca araçta 220w elektrik imkanı mevcut.

DERYA TUNA'YA DA VIP ARAÇ

Yaklaşık 35 yıldır otomotiv sektöründe hizmet verdiklerini anlatan Hüroğlu, Fatih Erkoç, Derya Tuna gibi ünlü bir çok sanatçıya ayrıca çok sayıda holding ve turizm firmalarına da VIP araç yaptıklarını kaydetti. Yaptıkları aracın kraliyet ailesinin hizmetinde kullanılacak olmasından dolayı, yapımında büyük heyecan duyduğunu kaydetti.

kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=312723)