PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mikrodalga fırında ısıtıtılıp giyelebilen çorap


Hasret
12-26-2008, 00:23
http://www.innobees.com/images/stories/hotsox5.jpg http://www.innobees.com/images/stories/hotsox6.jpg
“Sıcacık, yumuşak, keyifli”

Buz gibi bir gün… Eve adımınızı attınız fakat ayaklarınız hem üşümüş hem de yorgun… Daha da kötüsü belki de şiştiler ve ayakkabınızın içinde sıkıştılar… İşte böyle bir anda imdadınıza HOT SOX yetişecek. Bu sıcak çoraplar, mikrodalga fırında ısıtılmak için tasarlandı.
Pofuduk modellerin sadece buğday keselerini ısıtıp ürün içine yerleştireceksiniz. Diğer modellerde ise ürünü tümden fırının içinde ısıtacaksınız. Bir Aroma Home tasarımı olan bu sıcak çoraplar, üşümüş ve yorgun ayaklarınız için harika bir çözüm; ancak bu kadarla da kalmıyor. Ayaklarınızdaki eklem ağrılarını hafifletmek ve kan dolaşımınızı hızlandırmak için de Hot Sox size yardım edecek.

Hadi! Sıcak çoraplarınızı hemen mikrodalga fırınınıza atın! Ve onları giyin! Şimdi o nefis aromanın kokusunu alabiliyorsunuz. Saf esanslı yağların yaydığı keyif veren kokuyu almak ve ayaklarınıza rahatlatıcı küçük bir terapi uygulamak için mikrodalga fırında ısıtmanız yeterli.
Sıcak Çoraplarınızın aroması, size gün içinde biriktirdiğiniz stresi ya da kırılganlığı üzerinizden atmada yardımcı olacaktır. Tam 6 farklı model ve 5 farklı esans seçeneğini size sunuyoruz. 43'e kadar olan ayak numaraları için tek boydur...Seçim sizin…
Sıcacık çayınızı ya da kahvenizi yudumlamadan evvel Hot Sox’larınızı giymeyi unutmayın!

http://www.innobees.com/images/stories/aroma/hotsox_cow_med.jpghttp://www.innobees.com/images/stories/aroma/hot_sox_pink_med.jpgCow - BenekliPink - Pembehttp://www.innobees.com/images/stories/aroma/hot_sox_blue_med.jpghttp://www.innobees.com/images/stories/aroma/hot_sox_lavender_med.jpgBlue - MaviLavender - Lavantahttp://www.innobees.com/images/stories/aroma/hot_sox_purple_fluffy_med.jpghttp://www.innobees.com/images/stories/aroma/hot_sox_pink_fluffy_med.jpgFluffy Purple - Pofuduk MorFluffy Pink - Pofuduk Pembe

morciii
12-26-2008, 13:25
çok ilginç :D