PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A'dan Z'ye tekniker


..::duyguseli::..
12-09-2008, 18:31
Teknikerler, hasarlı araçların tüm onarım işlemlerini yapıyor


http://www.habervaktim.com/resim/resim45567_2.jpg



Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Oto Boya ve Karoseri Doğrultma Programı'ndan mezun olan öğrenciler, hasarlı bir aracın A'dan Z'ye tüm onarım işlemlerini yapıyor, boya hazırlık bölümünde elde ettikleri 70 bin renkten istenilen biriyle araçları boyayarak, tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Otomotiv sektöründe yoğun şekilde gereksinim duyulan oto boya ve karoseri doğrultma teknikerlerini yetiştirerek, sanayinin gereksinim duyduğu nitelikli insan gücünü karşılamak amaçlarında olduklarını belirten Program Koordinatörü Recep Ekren, "Bu bağlamda programımızdan mezun olan teknikerler sanayide iyi yetişmiş teknik eleman olarak yer almaktadır. Mezunlarımızın iş bulma gibi bir kaygıları olmuyor." dedi.

Öğrencilerin eğitimleri sırasında aldıkları teorik bilgileri atölyelerde uygulamaya dökerek, kalifiye işgücü olarak mezun olduklarını kaydeden Erken, "Hasarlı araçların tüm onarım işlemlerini yaparak, tüketicilerin istedikleri renkte boyayarak kendilerine teslim ediyoruz." diye konuştu.




habervaktim..

Kasim_55
12-20-2008, 00:58
TesekkurLer