PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kangoo yolda


*fanii*
12-01-2007, 14:22
18 santimetre boy atan Kangoo nisanda geliyor...

Renault'un Fransa'daki MCA Maubeuge fabrikasında üretilen yeni Kangoo, önümüzdeki yılın nisan ayında Türkiye'de satışa çıkıyor. Renault Minivan ve Hafif Ticari Araç Müdürü Thierry Moreau, ticari ve binek satışının ülkelere göre farklı bir dağılım gösterdiğini, Kangoo'da Türkiye'de ağırlıklı olarak Multix, İspanya'da ise daha çok ticari versiyonunu sattıklarını söyledi.

Moreau, daha önce Kangoo'nun kısa versiyonu ile ilgili bir konsept önerdiklerini ifade ederek, "Bunu yapmayı çok istiyoruz. Amsterdam Fuarı'nda daha kısa bir ticari araç konseptini sunduk. Bu, yeni Kangoo'dan 40 santimetre daha kısa, ancak konfor ve güvenlik açısından yeni Kangoo'nun özelliklerine sahip. Bu araç, Minicargo'ya boyutlar açısından olsa da sunulan özellikler açısından yine doğrudan bir rakip olmayacak" şeklinde konuştu.

Yeni Kangoo'da 7 koltuklu versiyon öngörmediklerini, müşterilerinin beklentilerine cevap vermek için 5 koltuklu olarak tasarladıklarını belirten Moreau, "Yeni Kangoo ile kalite ve güvenlik konusunda en iyi düzeyde olmayı istiyoruz" dedi

Moreau, 2009'dan itibaren dizel motorda otomatik vites seçeneğinin de olacağını belirtti. Önceki Kangoo'ya göre daha geniş ve 18 santimetre daha uzun olan yeni Kangoo, 4.21 metre uzunluğuna sahip. Versiyonlara göre yarı açılır veya elektrikli olarak açılan camlarla donatılmış büyük raylı kapıları bulunuyor. Yeni Kangoo üç farklı güçte bir dizel blok ve iki benzinli motor seçeneği sunuyor.

Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=309515)