PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağla gözlerim ağla


kayısıkentli
10-09-2008, 16:34
http://www.internethaber.com/images/news/73202.jpg




Nasıl dayanır yürek böyle bir acıya bilinmez ki... O hain pusu Türk'ü de Kürt'ü de yaktı. İşte cenazelerden yansıyanlar;






Diyarbakır'da pusuya düşürülerek şehit edilen 4'ü polis 5 kişi toprağa veriliyor. Aktütün saldırısı sonrası gelen bu kanlı saldırı acıyı bir kat daha artırdı. Cenaze törenlerinde gözyaşı sel olup aktı..

KÜRTÇE AĞIT YAKTILAR
http://www.internethaber.com/images/other/00.20081009143857..jpg
Yürekler kor oldu yandı. Acının
yüzlerde bıraktığı izler Türkiye'nin
içini dağladı. Şehit
cenazelerinden en özel
ANLARIN FOTOĞRAFLARI (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2163)
Vedat Ulu/Diyarbakır- Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı Vedat Ulu'nun cenazesi, doğum yeri olan Diyarbakır'ın Geyiktepe köyünde toprağa verildi.

Ulu'nun yakınları cenaze töreninde Kürtçe ağıtlar yakarak üzüntülerini dile getirdi, fenalık geçirenlere sağlık görevlileri müdahale etti.

Cenaze törenine, şehidin ailesi, yakınları, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Kutbettin Arzu, İhsan Arslan, Ali İhsan Merdanoğlu, Abdurrahman Kurt ve Osman Aslan ile askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİDİN BABASI AYAKTA DURAMADI

Duran Karaboğaş-Kahramanmaraş-Diyarbakır'da, polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Duran Karaboğaş'ın (40) cenazesi, doğum yeri olan Kahramanmaraş'ın Şahinkayası beldesinde toprağa verildi.

Cenazenin getirilişi sırasında aile yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü. Fenalık geçirenlere sağlık görevlileri müdahale etti.

Cenaze daha sonra ailenin isteği üzerine doğduğu eve götürüldü. Burada şehit polis memuru Karaboğaş için helallik istendi. Gözyaşlarının dinmediği cenaze töreninde, şehidin babası İbrahim Karaboğaş ile çocukları Zeynep, Tuğba, İbrahim ve Mustafa'nın ayakta durmakta zorlandıkları gözlendi.

O ŞEREFSİZLERLE DAĞDA KARŞILAŞACAĞIM

Adem Seyfioğlu/Kahramanmaraş- Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Adem Seyfioğlu'nun cenazesi, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.
Baba Selahattin Seyfioğlu, oğlunun tabutuna sarılarak, ''Bebeğim benim, tosunum benim. Ben seni böyle mi gönderdim? Ben seni böyle mi karşılayacaktım? Kahrolsun PKK'' diye ağıt yaktı. Şehidin cenazesi, daha sonra, Yeşilova Orman İşletme Müdürlüğüne ait tesislerin parkına götürüldü.

Cenazenin Orman İşletme Müdürlüğüne götürülüşü sırasında ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar ''Kahrolsun PKK, kahrolsun Apo. Mecliste PKK istemiyoruz'' diye slogan attı.

Şehidin kardeşi Yasin Seyfioğlu, tabutuna sarılarak, ''Ağabey, sen rahat uyu. Söz veriyorum kanın yerde kalmayacak. İntikamını alacağım. Zaten 2 yıl sonra ben de asker olacağım. O şerefsizlerle dağlarda nasıl olsa karşılaşacağım. Kanını yerde bırakmayacağım, sana söz veriyorum. Sadece sabret'' diye konuştu.

Annesi Mahire Seyfioğlu'nun ''Sakın ağlama, hiç kimse ağlamasın, o şerefsizleri sevindirmeyeceğiz. Daha 25 yaşındaydı, 6 aylık çocuğu vardı'' demesi üzerine de Yasin Seyfioğlu, ''Ağabey, gözün arkanda kalmasın, onlara çok iyi bakacağım'' diye konuştu. Yasin Seyfioğlu, daha sonra annesine sarıldı.


Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg