PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle skandal görülmedi


kayısıkentli
09-29-2008, 02:24
http://www.internethaber.com/images/news/72565.jpg
Denizli'de amatör spor klüplerine dağıtılmak üzere hazırlanan eşofmanlar görenleri şok etti. Valilik hemen toplatılmasına karar verdi.


Denizli İl Özel İdaresince Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) bağlı kulüplere dağıtılan eşofmanların, valilik logosundaki Türk Bayrağında ay-yıldızın yeşil renkte basılması nedeniyle toplanacağı bildirildi.

http://www.internethaber.com/images/other/skandal.jpgDenizli Valisi Yavuz Erkmen, eşofmanlardaki baskının hatalı olduğunu kendisini arayan bir gazeteciden öğrendiğini ve gerekli incelemeyi başlattığını bildirdi.

Eşofmanlara bakıldığında ay yıldızın rengindeki yanlışlığın görüldüğünü ifade eden Erkmen şöyle dedi:

''Logonun tamamında bir yanlış var. Dolayısıyla bu durum, ortada bir kasıt olmadığını gösteriyor. İl Özel İdaresi yetkililerini arayarak eşofmanların toplanmasına yönelik talimat verdim. Hatanın düzeltilmesinin ardından eşofmanlar yeniden dağıtılacak. İlgili komisyon gerekli dikkati göstermemiş. Kasıt olduğunu düşünmüyorum, aklıma bile getirmiyorum ama o arkadaşlar hakkındaki işlem başlatmak için talimat verdim. Tamamen baskı hatasından kaynaklanan bir durum. Gerek bayrak üzerindeki, gerekse Denizli Valiliği üzerindeki o renklerde bir hata var. Ama hatayı savunmak mümkün değil. Çünkü bunu alan arkadaşlarımızın gerekli kontrolleri yapması gerekiyordu.''

Denizli'de, 17 farklı branşta 228 kulübe İl Özel İdaresince malzeme yardımında bulunulduğu kaydedildi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=158747