PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölüsünü de dirisini de vermeyiz!


ALONE53
09-22-2008, 15:24
Ölüsünü de dirisini de vermeyiz!
21/09/2008


6 aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Çalışkan'ı ailesi eve götüremiyor. 80 milyar liralık faturayı ödeyemeyen aile perişan, hastane yönetimi kararlı: Parayı ödemezseniz alamazsınız!

İzmir'de bir kavgada yüksekten düşen ve beyin ameliyatına alınan 49 yaşındaki Kemal Çalışkan, 80 milyara ulaşan tedavi masrafı nedeniyle hastaneden çıkamadı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilimdalı'nda tedavi gören Kemal Çalışkan'ın kızı Sibel Soyboğa, babasının beyin ameliyatının ardından yoğun bakıma alındığını ve altı aydır iyileşmesi için beklediklerini söyledi.

GETİRMESEYDİNİZ

Tedavi masrafının faiziyle birlikte 80 milyara ulaştığını ve bu parayı ödeyemedikleri için babasının hastaneden çıkarılmadığını iddia eden Soyboğa, "Paranın ödenmemesi halinde babamın ne ölüsünü ne de dirisini vermeyeceklerini söylediler. ‘Devlet hastanesine götürseydiniz’ diyorlar. Acil durumda bunu mu düşünecektik. Hani kimse rehin kalmayacaktı, kimseye senet imzalattırılmayacaktı?” dedi. (bugün)