PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karaman: Doğan medyasına meydan okudu


kelebek35
09-17-2008, 10:05
Almanya'da duruşmaları devam eden Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili, Aydın Doğan medyasında çıkan haberler üzerine, Zekeriya Karaman bir açıklama yayınladı. Karaman, Alman hakim Müller'in sözleriyle cevap verdi. İşte o açıklama
Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Aydın Doğan medyasının yönelttiği suçlamalara, Alman hakim Müller'in sözleriyle cevap verdi. KANAL 7 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZEKERİYA KARAMAN’IN AYDIN DOĞAN MEDYASINA CEVABI
Medya grubunuz, Almanya’da görülen Deniz Feneri e.V. davasını bahane ederek, mesnetsiz suçlamalarla hakkımda başlattığı karalama kampanyasını sürdürüyor.
Dün yapılan duruşmadan, manşetlerinize yansıttıklarınız bunun en açık göstergesi.
Mahkeme başkanı Müller, dün komiser Böhm’ün duruşmayı siyasi şova dönüştürmek istemesine izin vermedi. Hakim Müller, “Hep elden verilen belgesiz paraları anlatıyorsunuz. Bunların ispatı yok. Bize nakit para havaleleri hakkında bilgi verin. Türkiye’deki gazetelerin haberlerini andıran bir rapor sunmayın. Varsa gerçek delillerinizi getirin” diyerek Böhm’e çıkıştı. Buna karşılık komiser Böhm, elinde sanık Firdevsi Ermiş’in ifadelerinden başka bir belgesi olmadığını açıkça söyledi.
Şahsıma yönelik kamuoyuna taşıdığınız suçlamalarla ilgili ortada tek bir belge bulunmadığı halde asılsız bilgileri, bir linç girişimi çabası ile yayınlamaya devam ediyorsunuz.
Söylentiler üzerine kurulu iddialara dayanarak, adımı manşetten “örgütün başı” ifadesiyle sunmanız, art niyetli ve kasıtlı tavrınızı bir kez daha, net bir şekilde ortaya koymaktadır.
Mahkeme kararını yarın açıklayacak. Bundan sonra yaptığınız asılsız haberlerinizle ilgili hukuk önünde sizinle hesaplaşacağım.
Bilgilerinize.
Zekeriya KARAMAN
Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı


cafesiyaset