PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Patlamadan ilk görüntüler


kayısıkentli
08-21-2008, 10:14
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153426İzmir Konak güne büyük bir patlamayla uyandı. Otopaktaki araç patladı ortalık savaş alanına döndü.
İzmir'in Konak ilçesinde patlama meydana geldi. Patlamada ilk bilgilere göre, asker ve polislerden oluşan 11 kişi yaralandı.

Patlamanın etkisiyle polis servis minibüsünde de hasar oluşurken, çevredeki çok sayıda binanın camlarının da kırıldığı gözlendi.

Patlamanın, olay yerine bırakılan sahipsiz bir araçta meydana geldiğini, plastik türdeki patlayıcı maddenin, uzaktan kumanda ile ateşlenmesinden kaynaklandığı tespit edildi.

kayısıkentli
08-21-2008, 10:18
allah belanızı versin...... allah sizi ıslah etsinh......yaa tam bizim oturdugumuz yerde oldu yaaa....buca da...bize uzak ama annemler falan patlama sesini duyduk diolar..... babamda gece çalışıodu..çok kötü oldum:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::((::((::((::((::((:: ((:

kayısıkentli
08-21-2008, 10:22
İzmir'in Buca ilçesinde, askeri ve polis servis araçlarının önünde, park halindeki otomobilde meydana gelen patlama ana caddeyi savaş alanına çevirdi.
İzmir'in Buca ilçesi Eşrefpaşa semtinde, askeri ve polis servis araçlarının önünde, park halindeki otomobilde meydana gelen patlama ana caddeyi savaş alanına çevirdi.
Buca'dan Eşrefpaşa'ya çıkan Yeşillik Caddesi üzerinde yer alan Çinili Camisi'nin alt tarafında park halindeki bir otomobilde sabah 07.45 sıralarındaki patlamada 11 kişi yaralandı.
Yaralılar hastaneye kaldırılırken, patlamanın yakınındaki apartmanlar harabeye döndü.

İŞTE OLAY BÖLGESİNDE ANADOLU AJANSI FOTO MUHABİRİNİN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR.

Fotograf Galerisi [ Toplam 18 Fotograf ]
http://fotogaleri.haber7.com/album//137320080821094401372.jpg (http://www.haber7.com/foto-galeri.php?pID=339764)

kayısıkentli
08-21-2008, 10:34
İzmir'in Konak ilçesinde patlama. Asker ve polis servis araçlarının önünde bulunan park halindeki otomobil infilak etti.
İlgili Haberler
Patlamadan ilk görüntüler (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153426)



İzmir Konak'taki patlama, park halindeki otomobile yerleştirilen patlayıcının, havalimanında görevli polisleri taşıyan midibüs ile orduevine ait otomobilin Yeşillik Caddesi'nden geçtiği sırada uzaktan kumanda ile ateşlenmesi sonucu meydana geldi.

Patlamada patlamada 1'i albay, 2'si er, 8'i polis olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Buca'dan Eşrefpaşa'ya çıkan Yeşillik Caddesi üzerinde yer alan Çinili Camisi'nin alt tarafında park halindeki bir otomobilde sabah 07.45 sıralarında patlama meydana geldi.

UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILDI

İzmir Valisi Cahit Kıraç, aldığı ilk bilgilerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Üzücü bir olay. Patlama olay yerine bırakılan sahipsiz bir arabada meydana geldi. Patlamanın, uzaktan kumanda ile plastik patlayıcı kullanılarak gerçekleştirildiğini değerlendiriyoruz. Patlamada maalesef 8 polisimiz ile biri albay, 2'si er olamak üzere 3 askeri personelimiz yaralandı. Terörün sonu yok. Akıttıkları kanda boğulacaklar.''

TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Patlamanın etkisiyle çevredeki evlerin de hasar gördüğü, çok sayıda evin camının kırıldığı görüldü. Çevredeki evlerde hasar meydana geldiği ve çok sayıda evin camının kırıldığı görülürken, vatandaşlar olayın ardından balkonlarına Türk bayrakları astı.

GÖRGÜ TANIĞI ŞOFÖR
Patlamaya tanık olan 35 DHT 08 plakalı belediye otobüsünün şoförü Ramazan Özdemircan, AA muhabirine olayın, aracının 25-30 metre önünde meydana geldiğini anlattı.
Özdemircan, patlamanın meydana geldiği araçtan çevreye yayılan parçalardan otobüsün camının kırıldığını, bu sırada kendisinin de başından hafif şekilde yaralandığını, olaydan sonra otobüsteki yolcuların tahliye edildiğini kaydetti.
POLİSLERDEN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Alınan bilgiye göre patlamada yaralanan Albay Ahmet Kılıç ile erler Hüseyin Aslan ve Murat Bekirgül, kaldırıldıkları Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Hatay Askeri Mevki Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı Abbas Kalender, Hüseyin Kirazbilek, Sacit Kaskatı, Hakan Babürhan ve kimlikleri açıklanmayan diğer 4 polisin ise tedavileri Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediliyor. Abbas Kalender'in durumun ağır olduğu bildirildi.


Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

tomqoliq
08-21-2008, 13:12
geçmş olsn :(

DİGİMAX
08-21-2008, 13:20
geçmiş olsun..
yaralılıara acil şifalar..
sanada geçmiş olsun kayısıkentli kardeş..
bu terör illetini durdurmanın tek yolu para trafiklerini kesmek...
bunu herkez biliyor bi bizim hükümet bilmiyor..
doğuyu bombaladılarda noldu herşey karmakarışık...

kayısıkentli
08-21-2008, 13:23
saolun arkadaşlar..ilk şoku biraz da olsun attım üzerimden....