PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüzmen'den PKK'ya sert çıkış


milas
08-20-2008, 17:00
Tüzmen'den PKK'ya sert çıkış
20 Ağustos 2008 Çarşamba 11:36
Bakan Kürşat Tüzmen çok ağır konuştu. Mersin'deki saldırı sonrası terör örgütü PKK'ya karşı işte bu ifadeleri kullandı.
Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Mersin'de 13 polis memurunun yaralandığı patlamayla ilgili olarak, ''bu tür terör saldırılarıyla birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek'' dedi.

Patlamayı, ''terör örgütünün son çırpınışları'' diye değerlendiren Bakan Tüzmen, ''bu şerefsizler son çırpınışlarını ve son günlerini yaşıyor. Korkunun ecele faydası olmayacak. Bunların kökünü eninde sonunda kazıyacağız'' diye konuştu.

Kahraman polis teşkilatının, olası büyük bir faciayı engellediğini anlatan Tüzmen, ''bu tür terör saldırılarıyla birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Türk polis teşkilatı ve güvenlik güçleri, vatanın ve milletin huzur ve güvenini bozmaya yönelik yapılacak olası saldırılara anında cevap verecektir'' dedi.

Bakan Tüzmen, Türkiye-Afrika İşbirliği Zirvesi'nin İstanbul'da yapılması nedeniyle İstanbul'da bulunduğunu ve Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'dan sürekli bilgi aldığını ifade ederek, yaralı polis memurlarına acil şifalar dilediğini, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini kaydetti.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153328

hep inşallah diyoruz, ama,artık başak tedbirler de alınmalı herhalde