PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 66 yıllık aşıklardan, ölmeyen aşkın sırrı


kelebek35
08-06-2008, 10:07
Dile kolay. Bir yastıkta tam 66 yıl... 66 yıllık evli Bugünkü saman alevi evliliklere, flörtlere, sanal aşklara gülüp geçen Enver-Rahile Hayal çifti, gençlere mutlu evliğin sırrı.


1917 doğumlu Enver Hayal ve 66 yıllık hayat arkadaşı 1922 doğumlu Rahile Hayal, yaz tatillerini Gümüşhane Demirören Köyü’nde geçiren ve saman alevi evliliklere göndermeler yapacak bir aile müessesenin mimarları.

Trabzon Yeşilyurt Lokantası’nda bulaşıkçılıkla başlayan ve ardından Gümüşhane Askeri Hastanesi, Bayburt Taşkışla, Trabzon Sebze Hali, Trabzon Nato ve KTÜ’de devam eden aşçılık hatıralarını anlatan Enver Hayal, bugün 91 yaşında genç bir delikanlı gibi.

Bugünkü saman alevi evliliklere, flörtlere, sanal aşklara göndermeler yapan Enver-Rahile Hayal çifti, gençlere mutlu bir evliliğin sırrını şöyle açıkladılar: “Evlenmeden önce birbirinizi çok iyi tanıyın.Evlendikten sonra ise birbirinizi kırmayın. Biriniz konuşurken diğeri dinlesin. Anlayışlı ve yapıcı olun. Dedikodulara kulak asmayın. Hayatınızın en önemli binasını kuruyorsunuz. Temelleriniz sağlam olmasa bina çöker, kendini taşıyamaz.”

(İHA)