PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölenlerin İsimleri Ve Yaşları


MetinCeylan
07-28-2008, 23:26
Ölenlerin İsimleri Ve Yaşları


Aleyna Çelik.... Henüz üç yaşındaydı ve dünkü hain saldırıda can verdi. Taha Yıldız... Henüz beş yaşındaydı ve dünkü hain saldırıda can verdi... Murat Ağca...





Güngören'de yaşanan bombalı terör saldırısında ölenlerin kimlikleri belli oldu.
Kriz masasından verilen bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Aleyna Çelik (3), Dursun Ali Aydemir (42), Murat Ağca (14) ve Taha Yıldız (5) hayatını kaybetti. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılanlardan Fadime Beşkan (55) ile kimliği belirlenemeyen 60 yaşlarındaki bir erkeğin öldüğü belirlendi. Bahçelievler JFK Hospital İstanbul’a kaldırılan Macide Aydın (52) ile Özel İlgi Hastanesi'ne kaldırılan Hayrettin Güler(47) ve Şeyma Özkan'ın (13) hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda yaşamını yitirenlerin diğer vatandasların isimleri ise, Yavuz Öztürk (26), Abdullah Güler (63), Servet Aşan (49), Halit Öğe (51), Halil Makaracı (51) ve Perihan Durmuşoğlu olarak açıklandı.

-YARALILARIN DURUMU İYİ-

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Doç.Dr. Özgür Karaoğlu, yaptığı açıklamada, hastanelerinde 2 yaralının olduğunu söyledi. Yaralıların durumunun iyi olduğunu bildiren Doç. Dr. Karaoğlu, “Tedavileri devam ediyor. 7 hastamız vardı. 5 hastayı Sağlık Bakanımız sabah başka bir hastaneye gönderdi” dedi.

Bahçelievler JFK Hospital’da ise sadece bir yaralının olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Rutin kontrollerin ardından hastanın taburcu edileceği bildirildi. Özel İlgi Hastanesi’ndeki yaralıların ise başka hastanelere sevk edildiği ve şu anda yaralının bulunmadığı ifade edildi.
Kaynak: ANKA

Aekemre
07-30-2008, 13:46
Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Onlara bu dünyada veya öbür dünyada bu yaptıklarının hesabı sorulacak.

tomqoliq
07-30-2008, 18:28
Allah rahmet eylesn :(