PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirel'in gizli kasası bulundu


kelebek35
07-10-2008, 10:00
TMSF'ye borçları hala tahsil edilemeyen Murat Demirel'in hareketlerini takip eden TMSF yönetimi yurt dışındaki kasasını buldu, paralar geliyor.

Aktifhaber'de yer alan habere göre TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, Egebank'tan dolayı TMSF'ye borçlu olan Murat Demirel'in yurtdışı varlıklarının araştırmasına devam ettiklerini ve bir off-shore şubede 35 milyon dolar para tespit ettiklerini de açıkladı.

Paranın tespitinin ardından hukuki yollarla parayı talep ettiklerini kaydeden Ertürk, bu mücadeleyi kazandıklarını, yakında paranın TMSF hesaplarına geçeceğini belirtti. Ertürk sözkonusu paranın İsviçre'de bir banka satın alma operasyonunda kullanılan kapora olduğunu, satış gerçekleşmeyince o paranın off-shore banka hesabında bırakıldığını ve Murat Demirel'in parayı kendilerinden gizlediğini söyledi.

Ertürk, Şevket Demirel'in Göltaş başta olmak üzere varlıklarını 2.5 sene yönettiklerine de dikkat çekerek "Bu kurumların performansını ikiye katlayıp devrettik. 2 yıl bedava işletmecilik yaptık. Ancak bu konuda bize başka talep gelmesin lütfen" diye konuştu.




habervaktim

MetinCeylan
07-10-2008, 10:49
demek ki zula yapmıs;)