PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnanılması güç bir ölüm


MetinCeylan
06-12-2008, 10:23
http://www.internethaber.com/images/news/64975.jpg
İnanılması güç bir ölüm
12 Haziran 2008 Perşembe 10:01
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak böyle bir şey herhalde. 8 yaşındaki Burak'ın başına da bunlar geldi.


Bursa'da annesinin ekmek almaya gönderdiği küçük cihan, yağmurdan korunmak için başına poşet geçirince boğularak öldü.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, marketten ekmek aldıktan sonra yağmura tutulan küçük Burak, yağmurdan korunmak için sokakta bulduğu poşeti başına geçirdi. Burak Cihan, apartmanın merdivenlerinden çıkarken ikinci katın merdiven boşluğunda aniden fenalaşarak düştü.

Yakınları tarafından baygın bulunan Cihan, Arabayatağı Mahallesi'ndeki poliklinikte yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, otopsi sonucunun henüz belli olmadığını, başında poşetle bulunan 8 yaşındaki çocuğun ''oksijen yetersizliğinden ya da başını bir yere çarpma sonucu ölmüş olabileceğinden şüpheleniyor.
BOĞULMA BELİRTİLERİ

Kimileri poşetin zehirli olduğunu söylerken, kimisi ise çocuğun başını merdivenlere çarparak öldüğünü iddia etti. Fakat savcılık Burak'ın dudaklarındaki morartının boğulma belirtisi olduğunu tespit ederken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı.

Baba Ahmet Cihan da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Burak'ın daha önceden herhangi bir rahatsızlığı yoktu. Nefessiz kaldığı için kusmuş ama ölüm nedeninin daha sonra belli olacağını söylediler. Perişanız'' dedi.


Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

demem_o_ki
06-12-2008, 12:00
canııım :(