PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Montoya NASCAR'a kolay alıştı


MetinCeylan
06-08-2008, 23:01
http://img.mynet.com/spr/nascarmontoya.jpg
21.05.2008 09:13 - Spor haberleri bugün 316.310 kişi tarafından okundu

Formula 1'den NASCAR serisine yuşumak bir geçiş yapan Juan Pablo Montoya, geçtiğimiz sezon Sonoma'daki galibiyeti nedeniyle bu hafta sonundaki all-star yarışında mücadele edecek.
NASCAR'a gerçek bir rekabet ve heyecan yaşamak için geçtiğini söyleyen Montoya, "Yeni seriye çok kolay adapte olduğumu düşünüyorum. Gerçekten hızlı bir şekilde birçok şeyi öğrendim ve kolay oldu" dedi.
NASCAR'a alışmanın hiç de kolay olmadığını söyleyen Jeff Burton ise, Montoya'nın adaptasyonunun kendisini şaşırttığını söyledi. Burton, Kolombiyalı pilotun geçtiğimiz yıl çok fazla zorlanacağını beklediğini ancak bunda yanıldığını ifade etti.
Montoya da, "Çok farklı araçlarla yarıştım. Geçmişte de kariyerimde farklı tecrübelerim olmuştu. Fakat büyük araçlarla yarışmak, adaptasyonu kolay olsa da, oldukça zorlayıcı" dedi.
Montoya, "Oval pistte, NASCAR'a gelmeden önce sanırım sadece 16 yarışım oldu. O yüzden herşeyin bu kadar iyi gittiğini gördüğüm için mutlu olduğumu söylemek istiyorum" diye konuştu.
Kolombiyalı pilot bununla birlikte bu sezon henüz sadece bir kez - Talladega'da 2.'lik- ilk beşte bir yarış bitirebildi. Montoya, Daytona'da 32. Fontana'da 20. Richmond'da 32. ve Darlington'da 23. oldu.
Fakat Montoya araçta kendini daha rahat hissettiğini ve takımın daha iyi olduğunu söyledi.

™DJ_αzяαϊL
06-09-2008, 13:59
Tşkler...;)