PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Enerji içeceği öldürdü


MetinCeylan
06-05-2008, 10:29
http://www.internethaber.com/images/news/21282.jpg
Enerji içeceği öldürdü
05 Haziran 2008 Perşembe 10:17
60 yaşında adam birkaç kutu enerji içeceği içtikten sonra zehirlenerek öldü.


Zeytinburnu'nda, 60 yaşındaki Bayram Altın isimli bir kişi, balık yiyip üzerine aşırı derecede enerji içeceği içince rahatsızlandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği şahıs kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Şahsın, ölmeden önce kendisine yardım etmeye çalışan vatandaşlara, balık yiyip üzerine bir kaç kutu enerji içeceği içtiğini söylediği, sağlık ekiplerinin de gıda zehirlenmesi teşhisi koyduğu öğrenildi.

Olay, Seyitnizam Mahallesi G-3 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayram Altın (60) balık yedikten sonra üzerine bir kaç kutu enerji içeceği içti. Bulantı, baş dönmesi ve mide ağrısı gibi rahatsızlıklar hissetmeye başlayan Altın, G-3 Sokak'ta yürüyemeyecek duruma geldi. Yaşlı adamı fark eden çevredeki vatandaşlar yardım etmek istedi.
Sağlık ekiplerine durumu ihbar eden vatandaşlara Altın'ın, balık yiyip üzerine aşırı derecede enerji içeceği içtiğini söylediği öğrenildi. Kısa sürede verilen adrese gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Altın, olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin de şahsın ölüm sebebini 'Gıda zehirlenmesi' olarak açıkladığı belirtildi.

Bir otelin resepsiyonuna alınan Altın'ın cesedi, polisin, ölüm sebebine ilişkin ipuçları bulmak için inceleme yapmasının ardından ambulansla Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Altın'ın ölüm sebebi, doktor kontrolünden sonra kesinleşecek.