PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Freni patladı 17 aracı ezdi


MetinCeylan
05-31-2008, 22:14
http://www.internethaber.com/images/news/54917.jpg
Freni patladı 17 aracı ezdi
31 Mayıs 2008 Cumartesi 20:19
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde freni patlayan su tankeri, park halindeki 17 araca zarar verdi.


Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde freni patlayan su tankeri, park halindeki 17 araca zarar verdi. Freninin patlamasıyla devrilen su tankeri yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü adına çalışan özel bir şirkete ait 16 KC 711 plakalı su tankeri, Kaplıkaya Parkı'nda su doldurduktan sonra yola çıktı. Namazgah Mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı'na girişte Bülent Polat idaresindeki tankerin freni patladı. Park halindeki araçlara çarpan tanker devrildi. Yaklaşık 100 metre sürüklenen tanker araçlara çarparak durabildi.

Kazada tanker sürücüsü Bülent Polat, tanker görevlileri Fahrettin Şahin ve Erdem Altun yaralandı. Polat ve Altun olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Fahrettin Şahin, olay yerine yakın özel bir poliklinikte tedavi altına alındı. Kaza yeri savaş alanına dönerken olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Görgü tanıkları, tankerin virajı alamayarak devrildiğini ve sürüklenerek par halindeki araçlara zarar verdiğini söyledi.

Tanker görevlisi Fahrettin Şahin ise "Su dolumu yaptıktan sonra geliyorduk, tankerin freni patlayınca devrildik ve sürüklendik." dedi.

Araç sürücüleri, görünmez kazanın şokunu yaşarken, bir yandan da rapor tutturmanın telaşına düştü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=143291

™DJ_αzяαϊL
06-01-2008, 00:18
Saol Habewr İçin Kardeşim