PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sütyensiz işe giderse!


alfonzo28
05-23-2008, 19:23
http://www2.internethaber.com/images/news/29117.jpg
Sütyensiz işe giderse!
23 Mayıs 2008 Cuma 16:46
Medyada son yılların en tuhaf ve çılgın tartışması. Dedikodu değil gerçek. Evlere şenlik bir vaka..

Medyada sütyen savaşları. (http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=118906,10,134) Aylık dergiler çıkaran bir medya grubu sütyen kriziyle çalkalanıyor.. Sütyensiz çalışan bayan aylık dergiyi birbirine karıştırdı.

Orta yaşlı kadınlar genç kıza yeniden sütyen giydirdi. Karşı grup protesto için bayanlar sütyensiz erkekler de kafalarına sütyen takıp işe gelme kararı aldı.

Bu derginin hangi gruba ait olduğunu yazar belirtmiyor ama Doğan grubunda olma ihtimali hayli yüksek. Bu tuhaf olayı Akşam yazarı Yiğit Karaahmet, bugünkü köşesinde duyurdu. Sütyen savaşına şahit olan bir arkadaşından duyduklarını. Ancak yazarın desteği sütyen savaşı kadar konuşulacak gibi.

Yazar da sütyensizlere destek için ofise donsuz beyaz pantolonla gitme kararı aldı. Gerçi iddiasını ne derece ciddi söylediği tartışma konusu. İşte medyada akıllara durgunluk veren don ve sütyen savaşının hikayesi:

-(...)Kızımız senelerce İngiltere’de yaşamış, orada çalışmış ve ilk günden bu yana tişörtünün içine sutyen giymez (Bu konu pek dert edilmez çünkü tüm dergiler zaten giyim kuşam konusunda acayip rahatlardır).

Fakat gel zaman git zaman bu kızın ekip arkadaşlarından üç adet orta yaşlı hanım yememiş içmemiş, serbest göğüsleri kafaya takmışlar. Vay efendim sutyensiz işe mi gelinirmiş! Ve bir gün kızı bir köşeye çekmişler ve ‘Şekerim, senin de memelerin ortada. Sutyen giymiyorsun farkında mısın?’ demişler.

Avrupai yetişmiş fıstık da ‘Eee, so what?’ demiş. ‘Hayatım uçları belli oluyor ama’ demişler. Kız da Türkiye’de işler böyle herhalde falan diye düşünüp ertesi gün işe sutyen takıp gelmiş.

Olay bu kadarla kapandı sanıyorsanız eğer çok yanılıyorsunuz. Bu sefer de ekibin diğer rahat takılan genç nesli tarafından haftalarca sutyen takmadan işe gelen kızın bir anda sutyenli olması dikkate çekmiş. Bu sefer onlar kızı diğer köşeye çekip ‘Ne oldu? Sen özgür memelerden yanaydın’ demişler.

Kız olayı anlatınca, bu sefer liberal kanat kudurmuş ‘Vay efendim böyle şey nasıl olur? Mekke’de mi yaşıyoruz? Gün gelip bu sefer iki kişi başını örtüp, size de kapayacaksınız derlerse hep beraber kapatacak mıyız?’ diye olayı mahalle baskısından dergi baskısına çevirirler. Ve rakip cepheyi nasıl çökertiriz diye yaklaşık üç saat süren bir öğle yemeğine çıkmışlar.

Ve bu öğle yemeğinde bu olaya karşı çıkan kanattaki kadınlar protesto için işe sutyensiz gelme kararı, bu gruptaki erkeklerde sutyen takıp gelme kararı almış.

Dedikodu son hızla yayıldığından derginin başındaki patron da bu olayı duymuş, gruba destek verip sutyeni kafasına takacağını açıklamış. Gelişmeleri büyük bir merakla takip etmekteyim. Ve tabii ki ben özgür memelerden yana olan gruptanım. Ve onlara destek vermek adına Balenciaga beyaz pantolonumu donsuz giyip, ofislerine gideceğim


kaynak (http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=142191)

geist-madchen
05-23-2008, 19:25
opsss olaya bak yaa:D

тσѕυη
05-23-2008, 21:27
ne karışıyonuz kıza :D bırakın dağınık kalsın :D

MetinCeylan
05-24-2008, 00:52
nasıl rahat ediyosa öyle dursun size ne:D

nehir
05-24-2008, 14:41
hahahah adı özgürlük ..işde basit bir konu nerelere çekiliyr...kolay gelsin..))

_SoN_
05-24-2008, 15:00
kıskançlığa bak yaw:D

nehir
05-24-2008, 15:34
kim kimi kıskanıyr ki heheh..

morciii
05-25-2008, 01:41
yorumsuz...

kayısıkentli
05-25-2008, 11:00
gerçekten YORUMSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ