PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nevşehir'de 30 öğrenci zehirlendi


MetinCeylan
05-15-2008, 20:06
http://www.haberaktuel.com/images/news/21113.jpg 15 Mayıs 2008 / 20:00

Nevşehir'de 30 öğrenci zehirlendi
Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi'ne bağlı Doğala Köyü İlköğretim Okulu’nda, okul hizmetlisi. Zeki Toprak'ın dağıttığı bisküviden yedikleri ileri sürülen 30 öğrenci zehirlendi.

&nbspdoğala Köy İlköğretim Okulu’nda bir grup öğrenciye, iddiaya göre teneffüs sırasında okul hizmetlisi Zeki Toprak bisküvi dağıttı. Bisküvileri yiyen öğrencilerden 30’u, bir süre sonra bulantı, karın ağrısı ve kusma şikayetiyle Derinkuyu Sağlık Ocağı’na kaldırıldı. İlk muayene sonrası durumları ciddi olan 4 öğrenci Nevşehir Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilirken, tedavileri tamamlanan diğer öğrenciler taburcu edildi. Nevşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve yaşları 8- 12 arasında değişen öğrenciler, hizmetli Zeki Toprak'ın teneffüs sırasında kendilerine bisküvi dağıttığını, bunları yedikten sonra fenalaştıklarını ileri sürdü. 4 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Derinkuyu Kaymakamı Murat Duru, hizmetli Zeki Toprak hakkında soruşturma açtıklarını, belediye ekiplerinin de bakkala bozuk gıda sattığı gerekçesiyle bin YTL ceza kestiğini söyledi.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/Nevsehirde-30-ogrenci-zehirlendi-haberi-129778.html

DİGİMAX
05-16-2008, 09:48
yaw bu kadarmı öküzlük olur.hep aynı işler aynı seneryo..
ne zman düzelecek bu kafalar...