PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 200 mermeri 12.6 sn.'de kırdı


MetinCeylan
05-15-2008, 16:18
http://www2.internethaber.com/images/news/62870.jpg
200 mermeri 12.6 sn.'de kırdı
15 Mayıs 2008 Perşembe 16:05
Sarıyer’in yetiştirdiği Tekvando Antrenörü İsmet Sağlam, Belediye sponsorluğunda rekor denemesi gerçekleştirdi.


Yaptığı rekor denemeleriyle adında sıkça söz ettiren İsmet Sağlam, Sarıyer Belediyesi desteğiyle 200 adet mermeri 12.6 saniyede kırarak yeni bir dünya rekorunun altına imzasını attı. Sarıyer Atatürk Anıtı’nın önünde yapılan rekor denemesi, Sarıyer Noter görevlileri tarafından onaylanarak resmi tutanaklara geçirildi. http://www.internethaber.com/images/other/u.20080515161133.jpg

Rekor denemesinde İsmet Sağlam’ın yanında bulunarak destek veren Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, “ Bir Sarıyerli olarak İsmet Sağlam’la gurur duyuyorum. Değerli hocamız 15 saniyelik dünya rekorunu 12.6’ya indirmekle kalmamış, Sarıyer’in adını dünyaya duyurdu. Ne mutlu bize ki Sarıyer’de böyle başarılı arkadaşlarımız var. İsmet Sağlam Hocamız hem kendi adını, hem de Sarıyer’in adını ölümsüzleştirerek, Sarıyer’e büyük bir hizmet etti ” dedi.

40 senelik spor hayatına sayısız başarıyı sığdıran Milli Tekvando Antrenörü İsmet Sağlam, rekor denemesinin ardından yaptığı konuşmada, “Sarıyer’in adını dünyaya haykırmaktan dolayı çok mutluyum. Başarımızı noter huzurunda tüm kamuoyuna duyurduk. Şimdi Guinesse Rekorları ekibiyle resmi yazışma yaparak, adımızı Guinesse Rekorlar Kitabı’na yazdıracağız. Sarıyer’e büyük hizmetler veren Sarıyer Belediye Başkanımız, bana da tam destek vererek bu rekoru kırmamda pay sahibi olmuştur. Başkan Tülün’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Daha sonra Milli Tekvando Antrenörü’ne bu özel günün anısına bir kupa takdim eden Başkan Tülün, İsmet Sağlam’ı ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=140995