PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canavar 3 fidanı biçti


MetinCeylan
05-08-2008, 17:15
http://www2.internethaber.com/images/news/62368.jpg
Canavar 3 fidanı biçti
08 Mayıs 2008 Perşembe 17:11
Üniversiteli gençlerin feci sonu. Kazadan geriye kanlı ders notları kaldı. Hastane önünde yürek burkan görüntüler vardı.


Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi trafik kazasında ölen öğrencilerine ağlıyor. Arkadaşları ve hocaları kaza haberinin şokuyla sarsıldı.

Yaşları 22 ve 23'tü. Trafik canavarı onları yaya yakaladı. Minibüsün ezdiği gençlerden geriye kanlı ders notları kaldı. Acil Servis önüne toplanan arkadaşlarının görüntüsü yürekleri sızlattı.

Üniversiteyi bitirip hayata atılmak istiyorlardı. Fidan gibi gençler, kampüse giderken ölüme doğru adım attıklarının farkında değillerdi.

http://www.internethaber.com/images/other/uuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg


Palandöken Beldesi Beyazevler kavşağında yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri Ertuğrul Eroğlu (22) ve Saliha Aydın (23) ile Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi öğrencisi Nafiz Ceylan'a tekstil firmasına ait minibüs çarptı.

Erzurum'un Palandöken beldesinde bir minibüs, karşıya geçmeye çalışan üç üniversite öğrencisine çarptı. Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler yaşamlarını yitirdi.

http://www.internethaber.com/images/other/uuuuuu.20080508165920.jpg

Minibüsü kullanan İbrahim Öner adlı sürücü daha sonra elektrik direğine çarparak yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle direk kökünden söküldü.

Kazada arkadaşlarının öldüklerini öğrenen üniversite öğrencileri ise âcil servis önünde toplandılar. Servis önünde büyük bir dram vardı. Snir krizi geçiren öğrenciler birbirlerine sarılarak ağladılar.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=140033