PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rangers UEFA finalinde VİDEO


MetinCeylan
05-02-2008, 16:35
http://www.haberaktuel.com/images/news/26263.jpg
02 Mayıs 2008 / 16:20


Rangers UEFA finalinde VİDEO
Fatih Tekke'nin takımı Zenit'in UEFA Kupası Finali'nde mücadele edeceği rakibi Floransa'da Fiorentina ve Rangers arasındaki maçta penaltılarla belirlendi.

UEFA Kupası yarı final rövanş mücadelesinin Glasgow Rangers, Fiorentina'yı penaltı atışlarının ardından mağlup ederek finale yükseldi.

İlk karşılaşması golsüz beraberlikle tamamlanan eşleşmenin rövanşında da iki takım gol atmayı başaramazken, mücadele uzatmalara gitti.

Uzatmalarda da golsüz eşitsizlik bozulmazken, finale çıkacak son ekibi penaltı atışları belirledi.

Fiorentina kalecisi Frey, uzatmaların son anlarında çok önemli bir kurtarış yaparken, ilk penaltı atışını kullanan Ferguson'un vuruşunun gol olmasına izin vermeyerek, Fiorentina'yı finale yaklaştırsa da, Liverani ve Vieri'nin penaltı atışlarından yararlanamamasının ardından gülen son penaltıyı gole çeviren Novo ile Rangers oldu.

Rangers'ta Cousin 109. dakikada Liverani'yle tartışması ardından da yavaş da olsa kafa atmasıyla, mücadelenin hakemi Frank de Bleckere tarafından ikinci kez sarı kartla cezalandırılarak oyun dışında kaldı.

Zenit ve Glasgow Rangers, 14 Mayıs'ta Manchester'da yapılacak UEFA Kupası final maçında karşılaşacak.

Fiorentina: 1-Sebastien Frey; 20-Martin Jorgensen, 21-Tomas Ujfalusi, 5-Alessandro Gamberini, 19-Massimo Gobbi; 4-Marco Donadel, 11-Fabio Liverani, 18-Riccardo Montolivo; 24-Mario Alberto Santana, 29-Giampaolo Pazzini, 10-Adrian Mutu.

Rangers: 13-Neil Alexander; 21-Kirk Broadfoot, 24-Carlos Cuellar, 3-David Weir, 5-Sasa Papac,; 28-Steven Whittaker, 6-Barry Ferguson, 7-Brahim Hemdani, 35-Steven Davis, 8-Kevin Thomson; 19-Jean-Claude Darchevill

http://www.youtube.com/watch?v=KPoxDzjV72o

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Rangers-UEFA-finalinde-VIDEO-haberi-127134.html