PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hz. Muhammed gafı


kayısıkentli
05-01-2008, 23:52
http://www2.internethaber.com/images/news/61719.jpg

Tarafsız Bölge'de zor anlar. CHP il başkanı konuştu. Ahmet Hakan reklam arası verdi. Kavak daha sonra sözlerini düzeltti.
CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de tuhaf sözler.. Hz. Muhammed CHP Denizli İl Başkanı canlı yayında Hz. Muhammed ile Atatürk'ü kıyasladı. Ahmet Hakan reklam arası verdi.

Daha sonra sözlerini düzeltmek isterken bu kez Hz. Muhammed'in İslam'ın, Atatürk'ü de cumhuriyetin kurucusu olduğunu savundu.

Kavak, sözlerinin yanlış anlaşıldığını verilen reklam arasının sözlerini başka yöne çektiğini söyledi.

Muhafazakarlığın tartışıldığı programda Ali Kavak, sözleriyle damgasını vurdu.

Vali yardımcısını eleştiren Kavak, "Dünya Hz. Muhammed gibi bir lideri bekliyor, şeklinde konuşuyor vali yardımcısı. Yani Atatürk gibi bir lideri bırakıyoruz biz Denizli'de. Tabii Hz. Muhammed dinî liderdir. Yeni baştan şeye getiriyoruz." dedi.

AHMET HAKAN REKLAM ARASI VERDİ

Bu sözler stüdyoda bulunanları şaşkınlığa uğrattı. Bu duruma müdahale eden program sunucusu Ahmet Hakan, "Hz. Muhammed'le Atatürk'ü karşı karşıya getirmeyelim. O çok yanlış olur. Bir kısa ara verelim en iyisi." uyarısını yaptı.

Katılımcıların "CHP'ye de haksızlık olur." demesi üzerine Hakan, "Evet, bu CHP'ye de haksızlık olur. Başkana da haksızlık olmasın, öyle demek istemedi, yanlış anlaşılabilir. Bir düşünsün, belki onu da düzeltme imkânı olabilir." ifadesini kullandı.

HZ. MUHAMMED İSLAMIN KURUSUCU

Verilen aradan sonra tekrar söz alan CHP il başkanı, skandal sözleri düzeltmeye çalışırken yeni bir gaf yaptı. Kavak, bu kez de Hz. Muhammed'e "İslam'ın kurucusu" nitelendirmesinde bulundu: "Hz. Muhammed, İslam'ın ilk kurucusu ve peygamberidir. Mustafa Kemal de laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur. İlahi söyletenlere, kamu binası önünde ilahi söyletenlere karşı soruşturma açmak olmalıdır laik Türkiye Cumhuriyeti'nde. Ben bunu söylemeye çalıştım. Yoksa kesinlikle bir karşılaştırma söz konusu değil."

CHP'Lİ KAVAK: CÜMLEMİ TAMAMLAYAMAMIŞTIM

CHP'li Ali Kavak, gelen tepkiler üzerine ise suçu reklamlara attı. Reklâmlar araya girince cümlesinin tamamlanmadığını belirten Kavak, "Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran bir liderdir. Hz. Muhammed de bizim dinimizin lideridir dedik. İlk cümle kaldı, sonraki cümle de var arada dikkat ederseniz. Hiçbir zaman Atatürk'ü Peygamber'in yerine, Peygamber'i Atatürk'ün yerine koymamız söz konusu olmaz. Reklâmların girmesini teknik bir hata olarak görüyorum. Peygamber'i siyasi liderle, Atatürk'le karşılaştırmayız." savunmasını yaptı.

kayısıkentli
05-02-2008, 20:56
tek kelime ile YAZIKLAR olsunnnnnnn:zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zo pa::zopa::zopa:

alfonzo28
05-02-2008, 20:59
yazıklar olsun

MetinCeylan
05-02-2008, 21:39
daha neler artık....