PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte sapığın talihsiz çocukları


MetinCeylan
05-01-2008, 15:00
http://www2.internethaber.com/images/news/61751.jpg
İşte sapığın talihsiz çocukları
01 Mayıs 2008 Perşembe 09:18
Yıllarca esir hayatı yaşayan o çocuklar ilk kez gün ışığına çıkınca şok yaşadı. Ayı görünce çığlık attılar.

Öz kızından 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl’in, kızıyla birlikte esir hayatı yaşattığı oğulları da ilk kez dışarıya çıktı. Çocuklar Ay’ı görünce heyecanla çığlık attı

http://www.internethaber.com/images/other/cocuklar.jpg

Avusturya’da 24 yıl boyunca evinin altındaki gizli bölmede hapis tuttuğu öz kızından 7 çocuk sahibi olan73 yaşındaki Josef Fritzl’in, kızıyla birlikte esir hayatı yaşattığı iki oğlunun polis tarafından kurtarılarak ilk kez dışarıya çıkarıldıklarında çığlıklar attıkları ve Ay’ı görünce “ağızlarının açık kaldığı” belirtildi.
Josef Fritzl’in hapsederek yıllarca tecavüz ettiği kızı şu anda 42 yaşındaki Elisabeth’ten olan iki oğlu 18 yaşındaki Stefan ve 5 yaşındaki Felix, polis tarafından tutuldukları yeraltı mahzeninden çıkarılmıştı.
İki kardeşi hastaneye götüren Başmüfettiş Leopold Etz, çocukların hastaneye giderken arabada coşkudan çığlıklar attığını belirterek, “Hayatlarında ilk kez gerçek dünyaya çıkıyorlardı. Dünya hakkındaki fikirleri televizyondan gördüklerinden ibaretti” dedi.


http://www.internethaber.com/images/other/diger.20080501090945.jpgBu çocuklar da hiçbir şeyden habersiz olan büyükanneleri tarafından büyütülen diğer çocuklar... Üsttekiler 14 yaşındaki Monica ve 16 yaşındaki Lisa, altta 12 yaşındaki Alexander ve anneanne Rosemarie var.
Etz, “En güzeli ise Ay’ı gördüklerinde oldu. Hayretten ağızları açık kaldı. Birbirlerini dürterek Ay’ı gösteriyorlardı. Ay’ı bile daha önce hiç görmemişlerdi” dedi.

ARABADAN KORKTULAR

Başmüfettiş, çocukların daha önce yalnızca televizyonda gördükleri otomobile binince çok heyecanlandıklarını, karşıdan gelen arabaları görünce çarpışacaklarını sanıp birbirlerine sarıldıklarını anlattı.

KARDEŞLERİ İLE BULUŞTULAR
Yetkililer, Elisabeth Fritzl ve kendisiyle birlikte bodrumda yaşayan 18 ile 5 yaşlarındaki iki çocuğunun, aynı evin üst katında yaşayan diğer üç çocuğuyla bir araya geldiklerini belirtti.
Bodrumda yaşayan çocukların en büyüğü olan 19 yaşındaki Kerstin, bu ay başlarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, skandalın ortaya çıkmasına bu gelişme yol açmıştı. Kerstin halen komada bulunuyor

Kızının yıllar önce evden kaçarak bir tarikata katıldığına inandırılan Fritzl'in karısı Rosemarie de kızı Elisabeth'le yıllar sonra bir araya geldi.

ŞU AN NASIL GÖRÜNÜYORDUR?
http://www.internethaber.com/images/other/elizabeth.jpg Basından sır gibi saklanan Elizabeth'in bugün böyle göründüğü tahmin ediliyor.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138997