PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzellik salonuna fuhuş baskını


MetinCeylan
04-27-2008, 01:49
http://www2.internethaber.com/images/news/39742.jpg
Güzellik salonuna fuhuş baskını
27 Nisan 2008 Pazar 00:58
Antalya'da güzellik salonuna baskın düzenleyen polis, masöz ve güzellik uzmanı olarak çalışan 2'si yabancı 5 kadını erkeklerle cinsel ilişkiye girerken suçüstü yakaladı.


Salona fuhuş yapmak için gelen ya da telefon eden kişilerin, ‘Moralim bozuk’ şifresini kullandığı, kadınlardan Rus olanın psikiyatr olduğu ortaya çıktı.

Olay, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne gelen bir ihbar üzerine ortaya çıktı. İhbarı değerlendirip Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki güzellik salonunu izlemeye alan polis, dün akşam saatlerinde baskın yaptı. 3 Türk masöz, 1 Ukraynalı güzellik uzmanı ve bir de ülkesi Rusya'da psikiyatr olan 5 kadın ile bu kadınlarla ilişkiye giren 6 müşteri ve kadınları erkeklere pazarlayan işyeri sahibi kadın gözaltına alındı.

‘Naturelife’ adlı güzellik salonunda erkeklerle cinsel ilişki sırasında yakalanan kadınlardan Gülçin G., Songül D., Yasemin P. ve Ukraynalı Oksana İ. ile Rus psikiyatr 32 yaşındaki Galina Tolstova ile kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen güzellik salonunun ortağı 43 yaşındaki Nurten Küçük ifadeleri alınmak üzere Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

Burada ifade veren kadınlar ve müşteriler sorgularının ardından serbest bırakılırken, salon sahiplerinden Nurten Küçük adliyeye sevk edildi.

Rus doktor Galina Tolstova ve güzellik uzmanı Ukraynalı Oksana İ. ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Polis, Nurten Küçük'ün ortağının arandığını bildirdi
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138453

NOYAN
04-27-2008, 02:11
"moralim bozuk" :F