PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Takılar Nasıl Temizlenir?


Pembeelmas
01-03-2024, 00:49
https://pembeelmas.com/wp-content/uploads/2024/01/Takilar-Nasil-Temizlenir.jpeg

Takılar Nasıl Temizlenir?

Gümüş takılarınızı özel gümüş cilası, diş macunu veya su tuz karışımı ile temizleyebilirsiniz. Paslanmaz çelik takılarınızı ılık sabunlu su veya diş macunu ile temizleyebilirsiniz. Metal takılar için ılık su ve sirke ile sabunlu bir solüsyon hazırlayın. Takıları bir bezle siliyor ve inatçı lekeleri diş fırçasıyla fırçalıyorsun.

Takıları saklama yöntemi
Mücevherlerinizi güzel bir mücevher kutusunda saklayın. Bunları türüne göre sakladığınızda takılarınız birbirine karışmayacak ve artık küpenizi kaybetmeyeceksiniz. Kolyelerinizi özel bir takı rafına da asabilirsiniz.

Takıların rengi neden solar?
Bakır, kalay ve çinko gibi metallerden yapılmış takılar, örneğin su veya duş jeli ile temas ettiğinde rengi solabilir. İnce bir altın veya gümüş tabakasına sahip olsalar bile. Rengi solmayan takılar, altın veya platin gibi değerli metallerden yapılır veya paslanmaz çelik bir takı satın alın: bunlar paslanmaz çelikten yapılır.
En kaliteli takıyı nereden satın alabilirim?
Pembeelmas.com dan en güzel, en kaliteli ve en ucuz takıları satın alabilirsiniz. Burada her zevke uygun Küpeler, Bileklikler (https://pembeelmas.com/urun-kategori/bileklikler/), Kolyeler (https://pembeelmas.com/urun-kategori/kolyeler/), Yüzükler ve daha fazlasını bulacaksınız.

Hangi takı bana yakışıyor?
Herkesin farklı bir tarzı ve farklı ihtiyaçları vardır. Saatini almadan evden çıkmayanlar da var, hiç saati olmayanlar da. Küpeler genellikle herkese yakışan takılardır. Özellikle çok fazla tür olduğu için.

denizci
01-05-2024, 15:28
Paylaşım için teşekkürler.

Allgroo1
03-14-2024, 15:51
İşime yaradı sağolun.