PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaynak Teli


ozkangk
06-17-2019, 11:55
Kaynak Teli Nedir?
Hayatımızın birçok sektöründe kullanın kaynak telleri bizlere birçok faydayı getirmektedir. Kaynak teli, iki metalin birbiriyle kaynak yöntemi ile birleştirilmesi için kullanılan tele denmektedir. Havayla teması kesmesi ve arkı sağlaması için karbon monoksit ve ya karışım gaz kullanılır.
Parçalar eritilerek ya da basınç altında bırakılarak işlem yapılır. Kaynak sadece meta üzerinde uygulanmaz. Termoplastikler üzerinde de uygulanmaktadır. Anca yapılma yöntemi farklıdır. Aynı zamanda hasar aşmış metaller içinde kaynak telleri kullanılır ve sağlam hala getirilmektedir.
Kaynak Teli Uygulanması Nasıldır?
Kaynak yapılması için kaynak yapılacak parçanın kaynak edilen alanı eritilir ve kaynak teli ile doldurulur. Lehim yöntemi ile aynı işlem değildir. Kaynak işlemlerinde yöntem olarak iki ana kaynak vardır. Bunlar ergitme kaynakları ve basınç kaynaklarıdır. Diğer yöntemler bazıları ise;
• Elektrik Direnç Kaynağı
• Özlü Telle Ark Kaynağı
• Oksiasetilen Kaynağı
• Gaz Altı Kaynağı (TIG)
• Gaz Altı Kaynağı (MIG)
• Oksigaz Kaynağı
• Toz Altı Kaynağı
Kaynak Teli Türleri Nelerdir?
• Sg2 Kaynak Teli
• Sg3 Kaynak Teli
• Özel Kaynak Telleri
• Gaz Altı Kaynak Teli
Sg2 Kaynak Teli Nedir?
Alaşımsız yapı çeliklerinin 540N/mm²’ ye kadar Sg2 kaynak teli kullanılır. Karbon manganez çelikleri ve gemi levhalarının kaynatılmasında yararlanılır.
Sg3 Kaynak Teli Nedir?
Alaşımsız yapı çeliklerinin Karbon manganez çelikleri ve gemi levhalarının kaynatılmasında yararlanılır. İçerdiği ekstra maddeler ile Sg2 türü tellere göre, akma ve çekme oranı 20 ila 50 N/mm²’ lik bir artıl olmaktadır. Aynı zamanda içerdiği maddeler sayesinde daha düzgün ve sağlıklı kaynak yapılmasını sağlamaktadır.
Özel Kaynak Telleri Nedir?
Kaynak teli genel olarak iki metalin birleşimde kullanılan malzemedir. Özel kaynak telleri de kişiye özel olacak şekilde ihtiyaca bağlı olarak üretilmektedir.
Gaz altı Kaynak Teli Nedir?
Kaynak bölgesinin biraz gaz atmosferi tarafından korunduğu ergitme kaynağı yöntemlerine denmektedir. Kaynak sektöründe en yaygın kullanılan kaynak tüketim malzemesi durumundadır. İçerisinde Sg2 ve Sg3 olarak ayrılmaktadır.
Kaynak Yapılışı Kaça Ayrılır?
• Birleştirme Kaynağı
• Dolgu Kaynağı
Kaynak Tel de Neden Altın Kural?
Sektöründe kaliteli kadrosu ile dünya standartlarında üretilen ürünler belirli test aşamasından geçmektedir. Tek aşamasından geçen ürünler satışa sunulmaktadır. Kaliteli malzemelerimiz ile ürünler uzun ömür garantilidir. Müşterilerine her zaman önem veren bir şirket olan Altın Kural ile aldığınız üründe paranızın karşılığını alacaksınız.
Daha fazla detaylı bilgi almak için bizimle iletişime (https://www.altinkuralmetal.com/kaynak-teli.html) geçiniz.

zydn07@hotmail.
07-03-2019, 06:20
Güzel site. Başarılarınızın devamını dilerim..


_________

sefagedik
07-08-2019, 22:22
Başarılar dilerim.

Nova
07-16-2019, 22:21
başarılar

ismarket
07-19-2019, 10:19
Site: www.ismarket.com.tr


https://www.ismarket.com.tr/izole-ayakkabilar adresi
sizlere çelik burunlu ayakkabıda en ucuz fiyat garantisi veriyor.
Çelik burunlu ayakkabı satın almak incelemek için tıklayınız Çelik burunlu ayakkabı, kompozit burunlu ayakkabı, çelik burun ayakkabı, çelik ara tabanlı ayakkabı,
işçi ayakkabısı, iş ayakkabısı ve daha bir çok çeşit sitemizde hemen tıkla

seodevri@gmail.
07-23-2019, 16:02
Ellerine sağlik

gamaforum
08-08-2019, 13:57
Güzelmiş siteniz, hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.

Alembora
12-25-2019, 17:24
Çok gerekli araç

prenses34
12-29-2019, 01:07
güzel beğendim