PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahşap Döner Merdiven


Kerimce
04-10-2019, 08:43
Tüm döner merdivenler ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde üretilmiştir. Temel bir döner merdivenin sert ahşap kaplamaları ve düz siyah kaplamalı kaynaklı çelikten yapılmıştır. Her döner merdiven% 95 eksiksiz tamamlanmamış ve eklenmemiş olarak gönderilir. Döner merdiven mevcut alt zemininizi ve bitmiş zemin malzemenizi kabul etmek için doğru yüksekliğe yerleştirilmiş bir iniş çerçevesi ile donatılmıştır. Özel yapım sarmalınıza uygun bir iniş yüzeyi, iniş rayları ve balkon rayları ek bir ücret karşılığında sağlanabilir. İç veya dış mekan merdivenleriniz için seçim yapabileceğiniz çeşitli malzemelerimiz var. Özel teklifinizi almak için bugün bizimle iletişime geçin.

Konsept daha konforlu, şık ve işlevsel bir alan yaratmak için yeni açılan tavan arasında bir daireye katılmaktan ibaretti. İlk seviye mutfağa sahip açık planlı, esnek bir yaşam alanına sahiptir. Mutfak tezgahının üstündeki duvar yüzeyi, projektör için bir görüntüleme yüzeyi olarak kullanılabilir ve böylece oturma odasını gerektiği gibi genişletir. Özel alanlar, yatak odası, giyinme alanı ve banyo ikinci kattadır.

Toplamda 60 m² büyüklüğündeki dairenin her iki katı da giriş kısmında inşa edilen masif ahşap bloklardan yapılmış merdivenlerle birbirine bağlanmaktadır. Basamaklar birbirine yapıştırılmış ve çelik inşaat demiri vasıtasıyla bağlanmış; birkaçı da duvara sabitlenmiştir. Mimar, bölgede yaygın olarak bulunan bir ağaç türü olan ladin'i seçti. Ayrıca basit tasarım döner merdivenlerin birkaç saat içinde monte edilip monte edilebileceği anlamına geliyordu.

Basamakların zamanla bükülmesini ve hasar görmesini önlemek için ahşabın birkaç ay boyunca tekrar tekrar kurutulması gerekiyordu. İstenen sertliği elde etmek için her adım prosedürde her adımdan sonra suya batırıldı. Bu işlem kurulumdan önce basamakların son yüzeylerini ortaya çıkardı. Bu nedenle daha fazla çarpıtma artık bir sorun olmayacaktı.

Ahşap Döner Merdiven ; https://www.xn--dnermerdiven-4ib.net