PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza sonrası bıçakla kovalamaca


MetinCeylan
04-22-2008, 14:54
http://www2.internethaber.com/images/news/61065.jpg
Kaza sonrası bıçakla kovalamaca
22 Nisan 2008 Salı 14:32
Kaza sonrası iki grup arasında çıkan kavgada, elindeki bıçakla etrafa saldıran alkollü şahsı yakalamak isteyen polis ter döktü

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında iki grup arasında çıkan kavgada, elindeki bıçakla etrafa saldıran alkollü şahıs biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.
Maddi hasarlı kaza sonrası ortaya çıkan şahıs karşılıklı tutanak tutmak yerine elinde bıçakla karşı tarafın aracına saldırdı. Elindeki bıçakla karşı tarafı kovaladı. Polisin şahsı etkisiz hale getirmek istediği sırada da yanında bulunan kadınlar bu kez polise saldırarak polisin şahsın elinden bıçağı almak istemesini önlemeye çalıştı.

ELİNDE BIÇAKLA ORTAYA ÇIKTI
Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Beşyol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüleri belirlenemeyen 42 DM 112 plakalı otomobil süratli geldiği kavşakta, 34 UP 0770 plakalı otomobile hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ters yöne süreklenen 34 UP 0770 plakalı otomobil sürücüsü ile diğer otomobil sürücü arasında tartışma başladı.
BIÇAĞI POLİSLERE DE SALLADI
Tartışma, otomobil içerisinde bulunan ve daha sonra olay yerine gelen şahısların da katılmasıyla kavgaya dönüştü. Olay yerine elinde ekmek bıçağıyla gelen H.K. (25) adındaki alkollü şahıs, polislerin arasından koşarak karşı taraftaki şahısları kovalamaya başladı. Elindeki ekmek bıçağını kendisine müdahale etmek isteyen polislere de sallayan alkollü şahıs, uzun bir süre kontrol altına alınamadı.

ARACIN CAMLARINI KIRDI
Polislere zor anlar yaşatan H.K, karşı tarafın otomobiline elindeki bıçakla zarar verdi. Bıcağın sapıyla otomobilin ön camını ve aynasını kıran H.K, aracın ön tarafını ve kapısını tekmeledi. Sokak aralarına taşan kavgada H.K'nin elindeki bıçağı alamayan polis ekipleri, takviye ekiplerin gelmesiyle alkollü şahsı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.
SÜRÜCÜLER KAÇTI
Yere yatırılan H.K'nin elinden bıçağı almayı başaran polis, ellerini kelepçelediği H.K'yi gözaltına aldı. Polis, çıkan arbedede olaya karıştıkları belirlenen Ş.K. (20), Y.A. (35), E.Ö. (36) ile V.Ş'yi (26) da gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin alkollü olduğu belirtilirken, kimlikleri tespit edilemeyen her iki otomobil sürücünün ise olaydan sonra kayıplara karıştığı öğrenildi. Kaçan sürücüleri bulmak için çalışma başlatan polis, olayla ilglili soruşturmayı sürdürüyor.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=137897