PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En sıcak gün bugünmüş!


MetinCeylan
04-22-2008, 11:54
http://www2.internethaber.com/images/news/43182.jpg
En sıcak gün bugünmüş!
22 Nisan 2008 Salı 09:18
İstanbullu yağmur havasıyla karşılaştı ama meteoroloji sıcak uyarısı yaptı.


Meteoroloji "İstanbul'da sıcaklık bugün rekor bir düzeye çıkacak. Tam 31 dereceyi görecek." diyor. Ama sabah evlerinden çıkanlar yağmur havasıyla karşılaştılar.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sıcaklık bugün 31 dereceyi bulacak. Bu, nisan ayı içerisinde İstanbul'da şimdiye kadar görülmemiş bir sıcaklık olacak. İstanbul'da nisan ayında en yüksek hava sıcaklığı en son 2004 yılında 29.4 derece olarak ölçülmüştü.

YETKİLİLER UYARIYOR AMA...
Tahminlere göre bugünkü sıcaklık bunu geride bırakacak. Yetkililer yaz gününü aratmayacak olan bugün vatandaşların özellikle öğle saatlerinde sıcak havada fazla durmamaları serin ve gölge yerleri tercih etmeleri uyarısında bulundu.
Ancak kentte tam bir yağmur havası hüküm sürüyor. Hava kapalı ve hafif rüzgarlı. Tüm bunlara rağmen yine sıcaklığını da hissettiriyor.

Meteoroloji de zaten, kentte etkili olacak orta kuvvette lodosun biraz olsun sıcaklığın fazla etki göstermesine engel olacağı belirtilirken, Çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların mevsim normallerine döneceği bildirildi. Dün 27 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı, yarından itibaren aynı seviyelerde devam edecek.





Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg