PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Yaşındaki Kıza Tecavüz Suçlamasıyla Tutuklandı


SESSİZCE
04-21-2008, 18:00
Isparta'da evlenmek istediği küçük yaştaki kızı ailesi vermeyince kaçırarak tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Eğirdir'de bir pansiyonda çalışan annesine haber vermeden bisikletiyle dolaşmaya çıkan D.K.D (16), Ada Mahallesi'ne geldiğinde kırmızı renkli bir araç tarafından yolu kesildi. D.K.D, daha önce kendisiyle evlenmek için annesinden isteyen M.K. (26) tarafından kaçırıldı.

Isparta'da Köy Garajı yakınlarında bir eve getirilen kıza M.K. tarafından tecavüz girişiminde bulunulduğu karşı koyması üzerine kızı darp ettiği ardından da tecavüz ettiği iddia edildi. D.K.D, daha sonra bir otobüse bindirilerek, Eğirdir'e gönderildi. Polise başvuran genç kız, kendisini zorla kaçırarak tecavüz eden M.K. ile ona yardımcı olan yeğeni ve evini kullandıran ablası A.D. isimli şahıslardan davacı olduğunu bildirdi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan ve avukat huzurunda bilgisine başvurulan şüpheli M.K. susma hakkını kullanmak istediğini, ifadesini Cumhuriyet Savcısına vermek istediğini beyan etti. Çocuğa cinsel saldırı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Hakkında şikayetçi olunan diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.
kanak:www.haberler.com/16-yasindaki-kiza-tecavuz-suclamasiyla-tutuklandi-haberi/

MetinCeylan
04-21-2008, 23:20
saol.........