PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Gönül'den itiraflar


Kalpsiz_
11-22-2007, 23:40
Fenerbahçe'nin milli futbolcularından Gökhan Gönül'den ilginç açıklamalar
Fenerbahçe'nin milli futbolcularından Gökhan Gönül, son dönemlerde hakkında güzel şeyler yazılıp söylendiğini, bunlardan onur duyduğunu, ancak kendisini henüz emekleme döneminde gördüğünü söyledi.

Gökhan, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bugüne kadar olanların, hedeflerinin sadece bir bölümünü oluşturduğunu dile getirirken, ''Hayallerimi gerçekleştirecek olaylar oldu, ancak ben kendimi henüz emekleme aşamasında görüyorum. Henüz hiçbir şey olmuş, bitmiş değil. Şu ana kadar olanlar, hedeflerimin bir kısmını oluşturuyor. İnşallah, daha büyük hedeflerim de gerçekleşecek'' dedi.

2008'de başarılı olacağız

(A) Milli Futbol Takımı'ndan dönen genç futbolcu, sevgi ve saygının üst düzeyde olduğu milli takımın, 2008 Avrupa Şampiyonası için önüne büyük hedefler koyduğunu kaydederek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Orada hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Futbol 3 sonuçlu bir oyun. Biz son iki maça çıkarken ve 'Her şey bitti' denilirken, Norveç'i Norveç'te yendik, ardından Bosna-Hersek'i yenip finallere kaldık. Norveç ve Bosna-Hersek maçları kolay değildi. Norveç, grubun ikincisiydi. Bu takım, Norveç'i Norveç'te, Yunanistan'ı Yunanistan'da yeniyorsa, bunların bize getirdiği umutlar var. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda en iyi sonuçları alacağız.''

Gökhan, Norveç maçından ufak bir sakatlığı bulunduğunu, Bosna-Hersek maçında sağ ayağına aynı yerden iki darbe alınca bir sorun oluştuğunu da belirtirken, durumunun, çekilecek MR sonucu belli olacağını söyledi.

Fenerbahçe'de kalıcı olacağım

Milli futbolcu, Fenerbahçe'yi yuvası gibi gördüğünü de vurgularken, ''Fenerbahçe'nin belli hedefleri var. Ankaraspor ve Inter maçlarında taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Ben burada kalıcı ve değişilmez bir futbolcu olmak istiyorum'' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA