PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hastane Yakınındaki Otomobilin Altında Meydana Gelen Patlama, Paniğe Neden Oldu


SESSİZCE
04-19-2008, 13:07
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Yaklaşık 20 Metre Mesafede Park Halinde Bulunan Bir Otomobilin Altında Meydana Gelen Patlama, Korku ve Paniğe Neden Oldu. Nedeni Henüz Öğrenilemeyen Patlamada Ölen ya da Yaralanan Olmadığı Belirtildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaklaşık 20 metre mesafede park halinde bulunan bir otomobilin altında meydana gelen patlama, korku ve paniğe neden oldu. Nedeni henüz öğrenilemeyen patlamada ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaklaşık 20 metre mesafede park halinde bulunan 34 YL 9170 Honda marka otomobilin altında bir patlama meydana geldi. Patlama çevresinde bulunan büyük panik yaşarken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, patlamayla birlikte yanmaya başlayan otomobili kısa sürede söndürdü. Patlamada, ölen ya yaralanan olmadı.

Görgü tanıkları, patlama sesiyle irkildiklerini, aracın altından alevler çıktığını belirtti. Vatandaşlar, hastanenin güvenlik görevlilerinin çevrede bekleyenleri uzaklaştırdığını söyledi.

Öte yandan, olay yerine gelerek inceleme yapan emniyet yetkilileri, patlamanın nedenini araştırıyor.
KAYNAK:www.haberler.com/hastane-yakinindaki-otomobilin-altinda-meydana-haberi

MetinCeylan
04-19-2008, 13:07
allah esirgemis....