PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suudi bankaları çökertilecek


MetinCeylan
04-16-2008, 18:51
http://www2.internethaber.com/images/news/60614.jpg
Suudi bankaları çökertilecek
16 Nisan 2008 Çarşamba 17:22
Türk vatandaşı Sabri Boğday'a idam kararı veren Suudi Arabistan bu gece çok terleyecek. Nedeni de sanaldan açılan müthiş savaş.


İNTERNETHABER

Arabistanda idam edilmeyi bekleyen Türk vatandasi berber Sabri Boğday'ın serbest bırakılması için sanal alemden savaş açıldı. Savaşı açan ise terör yandaşı sitelerin de kabusu olan Ayyıldız tim oldu.

www.ayyildiz.org'dan (http://www.ayyildiz.org'dan/) gelen haberde büyük saldırının bilgisi yer alıyor. Hedefte Suudi Arabistan'ın bankaları bulunuyor. Öncelikle bankaları çökerterek sistemi işlemez hale getirecek olan hackerler, ardından Suudi arabistan internet sistemini felç etmeyi planlıyor.

Bir süredir Suudi sitelerini vuran Türk hackerler, asıl büyük darbeyi bu gece vurmayı planlıyorlar.

Türk vatandaşının idamı durumunda ise Suudi bankalardaki tüm hesapların boşaltılacağı ilan ediliyor. Sadece bu da değil, İsviçre bankalarındaki Suudi hesapları da tehlikede.

Ayyıldız tim şimdiye kadar hacklediği Suudi sitelerini şu uyarıyı bırakıyor;

"Sabri Boğday'ı idam etmeniz halinde arabistan bankalari ve sirketlerinin tum hesaplarini bosaltacagiz buna isvicredeki arap hesaplarida dahil.internet uzerinden tum elektronik sistemlerinizi alt ust edecegiz-Biz dünyanin neresinde olursa olsun Türkleri ezdirmeyiz. Sizleri daha oncede uyarmistik"

Anlaşıyan bu gece Suudi Arabistan için hayli uzun olacak...
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=137180