PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liseli aşık dehşet saçtı


MetinCeylan
04-15-2008, 13:00
http://www2.internethaber.com/images/news/60136.jpg
Liseli aşık dehşet saçtı
15 Nisan 2008 Salı 09:55
Aşkına karşılık bulamayan genç okul kantininde kendini bıçakladı


Anadolu Lisesi öğrencisi, aşkına karşılık göremediği kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kantindeki ekmek bıçağını kapıp göğsüne sapladı.

Fatih Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi'nde aşkına karşılık bulamayan 16 yaşındaki genç, yüzlerce öğrencinin gözü önünde canına kıymaya çalıştı. Lise 2. sınıf öğrencisi Murat T. sabah erkenden okul kantinine geldi. Kantinde bir süre aşık olduğu kızla konuşmaya çalıştığı iddia edilen öğrenci, daha sonra sinirlenerek kantindeki ekmek bıçağını eline aldı. Bıçağı büyük bir sinirle göğsüne saplayan Murat T. kanlar içinde yere yığıldı.

KAN PANİĞİ YAŞANDI

Olayın hemen ardından şoka giren çevredekiler, ambulans ve polisi aradı. Okula gelen ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciye öğretmenleri de eşlik etti. Aşırı kan kaybeden ve şuuru kapanan öğrenci hemen ameliyata alındı. Yaralı öğrenciye eşlik eden öğretmenleri ise hastanede büyük panik yaşadı. Ameliyata giren öğrenciye kan gerektiği için öğretmenler kan bankası ve acil servis arasında koşuşturmaca yaşadı. T'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

KONUSMAYI DENEDiM iSTEMEDi

Yaklaşık 1 saat süren ameliyat sonrası Murat T., servise alındı. Doktor kontrolünde polise ifade veren Murat T., “Aynı okulda okuyan bir kıza aşık oldum. Kız ile konuşmayı denedim. Ama konuşmak istemedi. Ben de sinirlendim. Kantinden aldığım ekmek bıçağı ile kendime sapladım. Gerisini hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136966