PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Sniperım, istesem vururdum'


MetinCeylan
04-15-2008, 12:30
http://www2.internethaber.com/images/news/60214.jpg
'Sniperım, istesem vururdum'
15 Nisan 2008 Salı 12:14
Akdeniz üniversitesini karıştıran Ömer Ulusoy, mahkemede ilginç sözler etti. Askerliğini keskin nişancı olarak yapan Ulusoy, "öldürmek için ateş" etmemiş.


Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kampusu’ndaki olayların eli silahlı provokatörü Ömer Ulusoy, mahkemede verdiği ifadede öldürme kastıyla ateş etmediğini söyledi.

Silahı daha önceden tanıdığı Diyarbakırlı A.’dan 4 ay önce aldığını belirten Ulusoy ‘Askerliğimi komando olarak yani sniper olarak yaptım, keskin nişancıyım. 9 el ateş ettim, bir kişi de yaralanmadı çünkü; başlarının en aşağı 1 metre üstünden ateş ettim. Amacım korkutmaktı’ dedi.

HAVAYA ATEŞ ETTİM

İddialara göre Ömer Ulusoy şunları söyledi: “Ben Ülkü Ocakları’nda kalıyordum. Üniversitedeki ülkücüler, Ocak’a telefon ederek yardım istedi.

Burada ülkücülerin dövüldüğü söylendi. Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Aksoy, hemen Çevik Kuvvet’i aradı. Polisten duruma müdahale edilmesini istedi. Ancak gereği yapılmadı. Bunun üzerine bizler üniversitenin kampusuna giderek olayları önlemeye çalıştık. Ancak karşımızdaki grup kalabalık olduğu için korktuk. Onları korkutmak için havaya ateş ettim”
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136982