PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kandil'i Türkiye aydınlatıyor!


MetinCeylan
04-15-2008, 12:02
http://www2.internethaber.com/images/news/14469.jpg
Kandil'i Türkiye aydınlatıyor!
15 Nisan 2008 Salı 12:00
Terör örgütü PKK'yı Türkiye mi aydınlatıyor? Bu gizli kapaklı işleri kim yürütüyor. Turhan Çömez'in iddiaları ortalığı karıştıracak.


Geçtiğimiz hafta Ak Parti'den ihraç edilen Turhan Çömez eski partisine ilişkin dikkat çekici iddialarda bulunuyor... Çömez'e göre Kandil'in elektriği Türkiye'den gidiyor.
KANDİL'İN ELEKTRİĞİ TÜRKİYE'DEN
Ak Parti'den ihraç edilen Balıkesir Milletvekili Turan Çömez çok ses getirecek bir iddiada bulundu. Türkiye'nin gizli kapaklı işlere sahne olduğunu belirten Çömez, "Türkiye gizli kapaklı Kuzey Irak'a toplam 5 milyar kilovat saat elektrik satıyor ve bunun karşılığında sadece kilovat saatine 4.2 sent alıyor. Kandil'de Türkiye'den satılan elektrik yanıyor. Terör örgütü Türk elektriği ile aydınlanıyor" dedi.
RÜŞVET VEREN BAKAN OĞLU
Çömez'in diğer iddiası ise sanki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "akaryakıt almak için rüşvet verdim" sözlerine bir göndermeydi. Çömez Bakan Unakıtan'ın oğlunun da rüşvet verdiğini iddia ediyordu. Çömez, "Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan, Bandırma'da bir ilçe tarım müdürüne ,orada açacakları fabrikanın bulunduğu alanın mera vasfında olduğunu söyleyip komisyonun toplanıp mera vasfının kaldırılmasını istedi. Aynı bürokrata birkaç gün sonra Abdullah Unakıtan, babasının selamını ileterek rüşvet teklif etti. Rüşveti kabul etmeyince de bürokrat ertesi gün görevden alındı" iddiasında bulundu.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136979