PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Provokatör adliyeye sevkedildi


MetinCeylan
04-13-2008, 18:06
http://www2.internethaber.com/images/news/60214.jpg
Provokatör adliyeye sevkedildi
13 Nisan 2008 Pazar 15:48
Akdeniz Üniversitesi'nde ateş ederken görüntülenen Ömer Ulusoy sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevkedildi.


Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde 6 Nisan Pazar günü çıkan çatışmada karşıt görüşlü grubun üzerine ateş ederken görüntülenen 34 yaşındaki Ömer Ulusoy sağlık kontrolünden getirildikten sonra Antalya Adliyesi'ne sevk edildi. Ulusoy, Antalya Emniyet Müdürlüğü binasından çıkışta başında olan mavi kasketini hastanede çıkarttı.

Akdeniz Üniversitesi'nde geçen 6 Nisan pazar günü çıkan olaylara karışan ve 4 gün sonra yakalanan provokatör Ömer Ulusoy ve bir arkadaşı ile karşıt görüşten 5 öğrencinin Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandı. Saat 12.45'de Uncalı semtindeki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkartılan Ümit Çimen, Hasan Alpboğa ve Cem Yılmaz ile Muzaffer ve Suat adlı iki öğrenci, Antalya Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki adli tabipliğe getirildi.

Zanlı öğrencilerin muayeneleri tamamlanıp sağlık raporlarıyla adliyeye sevk edilmesinden sonra Çallı semtindeki Emniyet Müdürlüğü binasında bulunan Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan Ömer Ulusoy ve adı açıklanmayan arkadaşı hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldı.

Başında mavi kasket bulunan Ulusoy, başını iyice öne eğerek kasketin siperliği ile yüzünü gizledi. Ulusoy, hastaneden çıkarken kelepçeli elleriyle kasketini çıkardı.

Yedi zanlı saat 13.00 sıralarında Antalya Adliyesi'ne götürüldü. Zanlılar, mahkum giriş kapısından adliyeye sokuldu. Zanlıların mahkeme binasına girişi sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alan Çevik Kuvvet ekipleri, gazetecilerin binaya girmesine izin vermedi.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136776