PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vadi merakı yüzünden soyuldu


MetinCeylan
04-11-2008, 20:56
http://www2.internethaber.com/images/news/54376.jpg
Vadi merakı yüzünden soyuldu
11 Nisan 2008 Cuma 20:21
Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izlemek için kahvehaneye girdi. Ama otomobilinin üzerinde anahtarını unuttu. Ve...


Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisini izlemek için kahvehaneye giren Mehmet Mekik'in anahtarını üzerinde bıraktığı otomobili çalındı. Otomobil, akşam saatlerinde terk edilmiş olarak bulundu.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Devrek İlçesi'nde meydana geldi. Hal Taksi Durağı'nda taksicilik yapan Mehmet Mekik, müşterisini bıraktıktan sonra, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ Tv dizisini izlemek üzere ilçe merkezinde bulunan pazar yerinin yanındaki kahvehaneye girdi. Mekik, diziyi izlerken kahvehanenin önünde anahtarını üzerinde bırakarak park ettiği 67 T 4042 plakalı otomobili çalındı. Dizinin o akşamki bölümünün sona ermesinin ardından kahvehaneden çıkan Mehmet Mekik, otomobilini parkettiği yerde yerde bulamayınca, hemen polise ihbarda bulundu. Yapılan araştırmada, çalınan otomobili, bugün akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Ereğli İlçesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.

Otomobilinin bulunmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Mekik, “Diziyi çok seviyorum. O saatte müşterim yoktu. Ben de fırsattan istifade diziyi izlemek istedim. Ancak dizi bittiğinde, aracım yerinde yoktu. Anahtarını üzerinde bırakmam büyük bir hataydı. Bu bana bir ders oldu. Bundan sonra daha dikkatli olacağım” diye konuştu.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136586