PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum'dan Fener'e övgü


MetinCeylan
04-02-2008, 14:07
http://www2.internethaber.com/images/news/37578.jpg
Daum'dan Fener'e övgü
02 Nisan 2008 Çarşamba 13:55
Christoph Daum, Fenerbahçe'nin, 10 ila 15 yıl içinde büyük kulüplerle birlikte anılacağını belirtti.


Alman ikinci ligi takımlarından 1. FC Köln'ün ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe'nin, 10 ila 15 yıl içinde büyük kulüplerle birlikte anılacağını belirtti.

Daum, Alman Die Welt gazetesine verdiği demeçte, Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım yakın bir zamanda Şampiyonlar Ligi'ni kazanacaklarından söz ediyor. Bu gerçekçi mi?'' şeklindeki soruya, ''Evet. Fenerbahçe 10 ila 15 yıla kadar Real Madrid, Manchester United ve Bayern Münih gibi kulüplerle birlikte bir nefeste anılabilecek yolda. Bu başarılarla değil kulübün büyüklüğüyle'' dedi.
BEN ONA EFSANE BAŞKAN DİYORUM

Bu gelişmeye Başkan Yıldırım'ın ne kadar payı olduğu yönündeki soruya da Daum, ''Ben ona efsane başkan diyorum. O başarının eş anlamlısı. Aziz kulübü tamamen yeni yapı kurarak yeni bir çağa götürdü. Kulüp için günde 25 saat çalışıyor'' şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım, takım iyi gitmediği zaman teknik direktörü rapor vermek için çağırdığını ve çok kızdığını belirten Daum, ancak kızgınlığının çabuk geçtiğini, iki gün sonra da nasıl yardım edeceğini sorduğunu ifade etti.
'AZİZ, BİR OYUNCUYA HAYRANSA TUTAMAZSINIZ'

Yıldırım'a her zaman güvenilebileceğini kaydeden Daum, Yıldırım'ın futbol ve takıma alınmak istenen oyuncular hakkında çok iyi bilgisi bulunduğunu söyledi.

Daum Fenerbahçe'nin Ronaldinho'yu transfer etmek istediği yönünde haberlerin çıktığı hatırlatılması üzerine de, ''Bunu çok gerçekçi buluyorum. Aziz bir oyuncuya hayransa tutamasınız. Fenerbahçe'nin son yıllarda saygınlığı arttı. Daha şimdiden kısa süre önce düşünülemez oyuncuları aldı. Şu an listede Ronaldinho'dan başka benim o zamanlar rüyada görebileceğim oyuncular var'' şeklinde konuştu.




Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg