PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Semih Şentürk Antalyaspor'da


_SoN_
01-07-2014, 15:09
Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı olan Semih Şentürk, MP Antalyaspor ile resmen anlaştı!

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, 1.5 yıllığına MP Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir kadro dışında bulunan ve A2 takımıyla idmanlarını sürdüren Semih, Ocak ayından itibaren Antalyaspor forması giyecek.

Fenerbahçe'den yıllık 1.6 milyon euro kazanan Semih Şentürk'ün kulüpten alacağı olan 800 bin Euro'yu bonservis bedeli olarak sarı-lacivertlilerden istemediği öğrenildi. Bursaspor'un da Semih'i kadrosuna katabilmek için uzun süre uğraş vermesine rağmen tecrübeli futbolcu tercihini Antalyaspor'dan yana kullandı.

Bu arada, Medical Park Antalyaspor, sezon başında Rusya'nın Terek Grozniy takımına transfer olan Faslı futbolcu İsmail Aissati'yi de sezon sonuna kadar kiraladı. Bu futbolcunun, 4 Ocak'ta Antalya'ya gelmesi bekleniyor.

Öte yandan, Güney temsilcisi, Galatasaray'dan ayrılan Kamerunlu defans oyuncu Dany ile de görüşmelere başlandı. Antalyaspor Yönetimi'nin Karabükspor ile de temas halinde olan Dany'nin transferini bu gece bitireceği kaydedildi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, devre arasında takıma 6 takviye yapacaklarını belirtirken, Zizic ve Pedro'dan ise kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini söyledi. Gencer, genç oyuncuları Emre Torun'u ise kiralık olarak başka bir takıma vereceklerini kaydetti.