PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 Mart'ta gözaltına alınan arasında en zengin Perinçek


MetinCeylan
03-27-2008, 10:19
http://www.haberaktuel.com/images/news/23103.jpg
21 Mart'ta gözaltına alınan arasında en zengin Perinçek
Doğu Perinçek ve Ulusal Kanal yöneticilerinin maaşı ne kadar? Hakim sordu, onlar söyledi....

Reklam



İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferid İlsever, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serhan Bolluk ile birlikte, Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek aylık olarak 3000 YTL geliri olduğunu söylediği öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında kendisini hukuk doktoru diye tanıttığı ve 3000 YTL geliri olduğu söylenen Perinçek’in genel yayın yönetmenleri ise piyasaya göre çok düşük maaşa çalıştıkları ortaya çıktı.

Ulusal Kanal’ın Genel Yayın Yönetmenliği yapan Ferid İlsever’in 1500 YTL, Aydınlık Dergisi’nde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Serhan Bolluk’un da 1000 YTL geliri olduğunu belirttiği iddia edilirken, Rektörlükten emekli olan, İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun ise 2500 YTL aldığını beyan ettiği ifade ediliyor.

ALEMDAROĞLU YÜZDE 30 ZARARDA

Ergenekon soruşturmasında 2500 YTL aylık geliri olduğunu belirten Alemdaroğlu’nun iki sene ara ile gelirinin 900 YTL düştüğü de ortaya çıktı. İstanbul Üniversitesi'ne Yardım Vakfı'nın harcamalarında gereken dikkat ve özeni göstermedikleri iddiasıyla 'görevi ihmal" suçundan hakkında dava açılan ve 2005 yılında hakim karşısına çıkan İstanbul Üniversitesi eski rektörü Kemal Alemdaroğlu o zamanki beyanında doktorluk yaptığının ve aylık olarak 3400 YTL olduğunu söylemişti.