PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilisiyle bir olup kocasını öldürdü


kAcAhK
03-26-2008, 17:46
Ümraniye Dudullu Göztepe Caddesi üzerindeki çöp konteynırında 19 Mart 2008 tarihinde kafası olmayan bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede, cesedin polise mukavemet suçundan aranan Süleyman P.(32)'ye ait olduğu belirlendi.

Bunun üzerine yapılan soruşturma kapsamında Süleyman P.'nin eşi ve yakın çevresinin ifadelerine başvuruldu. Kendisini tanıyan herkesi dolandırdığı ileri sürülen Süleyman P.'nin önce dolandırdığı kişiler tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali araştırıldı. Ancak bu yönde herhangi bir bulguya rastlanmadı. Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Süleyman P.'nin sürekli olarak dövdüğü iddia edilen eşi Şenay P.(29)'yi sorgulamaya aldı. Yapılan sorgulamada, Şenay P. cinayeti sevgilisi Selahattin M. İle birlikte işlediklerini itiraf etti.

Sorgulama sırasında gözyaşları arasında cinayeti anlatan Şenay P., "Kaçarak evlendiğim Süleyman beni sürekli olarak dövüyordu. Hem dolandırdığı kişilerden, hem de arandığı polislerden kaçıyordu. Bu yüzden sürekli olarak ev değiştiriyorduk. Bana yaptığı işkencelere artık dayanamaz oldum. Sığınacak birilerini ararken Selahattin ile tanıştık. İlişkimiz ilerledi. Selahattin ile birlikte Süleyman'ı öldürerek ondan kurtulmaya karar verdik" dediği öne sürüldü.

Bunun üzerine yaptıkları plan gereği Büyükçekmece Esenyurt'taki evlerine gelen Selahattin M.'nin uyuyan eşi Süleyman P.'nin kafasına tüple vurarak öldürdüğünü iddia eden Şenay P., "Öldükten sonra cesetten kurtulmak için de Selahattin, Antalya'da bulunan arkadaşı Mustafa'dan yardım istedi. Mustafa da Antalya'dan gelerek kimliği belirlenmesin diye cesedin kafasını bıçakla ayırdı. Ardından çöp poşetlerine koyduğumuz ceset parçalarından kafa ile gövdeyi ayrı ayrı çöp konteynırlarına attık" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Bu ifade doğrultusunda harekete geçen ekipler, Selahattin M.(22) ile Mustafa E.(22)'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulaması yapılan iki zanlı da suçlarını itiraf etti.

DİGİMAX
03-26-2008, 21:43
kötü haberler müdürü muhi iş başında:)