PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İkitelli Sanayi Sitesi alev alev


MetinCeylan
03-26-2008, 10:10
http://www2.internethaber.com/images/news/58758.jpg
İkitelli Sanayi Sitesi alev alev
26 Mart 2008 Çarşamba 10:06
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın hala devam ediyor. Birçok itfaiye ekibi olay yerinde.


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ayma-Koop Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 5 katlı ayakkabı imalathanesi alev alev yandı. İlk belirlemelere göre yangında 3 kişi yaralanırken, itfaiyenin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 08.15 sıralarında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Ayma-Koop Sanayi Sitesi içesinde bulunan 5 katlı bir ayakkabı imalathanesinde görgü tanıklarının ifadelerine göre önce bir patlama meydana geldi, ardından imalathane alev alev yanmaya başladı.
Yangında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralanırken, binanın üst katlarında bulunan işçiler mahsur kaldı. İşçiler, yan binalara geçerek yangından kurtuldu. Yaralılar ise ambülanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, bir görgü tanığı, imalathaneden önce bir patlama sesi duyduklarını, ardından binanın alevler içinde kaldığını söyledi. Kocasinan, Bağcılar, Başakşehir ve Gazi itfaiye gruplarının yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.




Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/4.jpg

(http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=134288#)